ROW BY ROW EUROPE 2017

Row by Row banner

Dit jaar doen wij voor het eerst mee met de Row by Row Experience samen met 17 andere winkels in Nederland en ook zijn er winkels te vinden in andere Europese landen, de USA en Canada.
Meer informatie over de deelnamers is te vinden op http://www.rowbyrowexperience.com of op de Facebook groep Europe Row by Row Experience http://www.facebook.com/eurowbyrowexperience
Het thema is 'On the Go' en iedere winkel mag dat theme net zo uitbeelden als ze zelf willen.....

Vanaf woensdag 21 juni kuntt u in onze winkel een gratis patroon van onze 'Row' krijgen, hiervoor is geen aankoop verplichting (mag wel natuurlijk) en ook hebben wij stofpakketjes gemaakt voor onze 'Row'. Er zijn 2 soorten pakketjes te koop: de vrolijke frisse kleuren en een pakketje met Civil War kleuren.
Patronen en pakketten mogen niet door ons worden opgestuurd voor 1 november van de organisatie, wilt u wel graag een pakket ontvangen en heeft u geen mogelijkheid om naar de winkel te komen? Dan mogen wij pas na 1 november deze vrij verkopen en opsturen. U kunt altijd even hierover met ons overleggen, dan kunnen wij een pakket voor u reserveren....

Wij hebben gekozen voor een 'Row' met paraplu's (vooral niet vergeten mee te nemen als je in Nederland op stap gaat....), die zowel in een horizontale als een verticale rij gebruikt kan worden. Het patroon kan simpel worden overgenomen op Vliesofix en met de hand of met de machine geappliceerd worden met een festonsteek op de ondergrond. Natuurlijk mag je het ook op een andere manier appliceren, daar ben je helemaal vrij in!

Wat is nu de bedoeling van die 'Row by Row' patronen?
Dat je ze gaat verzamelen en zodoende ook in allerlei winkels komt waar je nog nooit bent geweest.....

Je kan dan een quilt maken zoals je zelf wilt of meedoen aan de wedstrijd en een quilt maken met minimaal 8 rijen erin verwerkt.
Maak je deze quilt compleet af, incl. quiltwerk, biesje en etiket waarop alle winkelnamen van de gebruikte rijen vermeld staan, voor 1 oktober dan maak je kans op een pakket van 25 fat quarters! Ieder winkel stelt deze prijs beschikbaar voor de EERSTE die haar/zijn quilt inlevert...... dus er is 1 prijs per winkel. Zit de rij van de betreffende winkel in je quilt, dan krijg je ook nog een bonus! Die bonus is per winkel verschillend.

Ik wens jullie allemaal veel plezier met het verzamelen van de Europese Rows!
Houden jullie er rekening mee dat mijn winkel altijd gesloten is op maandag en donderdag? En vanaf half juli ga ik 3 weekjes op vakantie, dat wil zeggen dat de winkel dan alleen open is op vrijdag en zaterdag...... Dit staat altijd duidelijk vermeld op onze website en ook op de Facebook site.

Graag tot ziens!
Marina.Index | Quiltshop On-Line | Facebook | Nieuws | Cursus programma | Routebeschrijving