NIEUWJAARSBEE 5 JANUARI 2019

Hallo allemaal,

Iedereen die mij volgt in de winkel of op Facebook, heeft gezien dat ik druk ben met het maken van Droomdekentjes voor de Stichting de Regenboogboom uit Soest. Deze stichting vind ik een prima doel en de quiltjes die gemaakt worden zijn voor kinderen die erg ziek zijn. Iedereen kan voor een ziek kind (natuurlijk niet een griepje...) een quiltje aanvragen bij deze stichting en het quiltje (of de quilt) wordt dan netjes opgestuurd in een mooi versierde doos met een persoonlijke brief erbij.

De maandagochtend Bee die 2x per maand in de winkel bij elkaar komt is druk bezig geweest met het maken van blokken voor Droomdekens (140x200 cm) met een patroon van Wendy Vosters wat we hiervoor mogen gebruiken. Deze 2 tops zijn bijna klaar om gequilt en afgewerkt te worden en we gaan lekker door met deze blokken en ook andere blokken voor nieuwe quilts.

Het leek ons dan leuk om op 5 januari aanstaande een NIEUWJAARSBEE te houden, open voor iedereen die wil. We gaan dan werken aan blokken voor nieuwe Droomdekens, hiervoor heb je alleen je naaigerei nodig en wij zorgen voor de rest. Natuurlijk ontbreken hierbij wat lekkers om te snoepen en de koffie of thee om drinken niet! We gaan er gewoon een gezellige dag van maken van 10 tot 15 uur op de Pleineslaan in den Dolder.

Natuurlijk is er genoeg gelegenheid om bij te praten met iedereen en om de quilts voor de workshops in het echt te bekijken, evt. kan je je ook nog opgeven voor de nieuwe workshops als je dat nog niet hebt gedaan.

Tevens is het leuk als er voor dit doel materialen worden ingezameld. Dus heb je nog UFO blokken, quilttops, quilts of lapjes liggen die je niet gebruikt? Wij zijn er blij mee en kunnen dit weee verwerken in onze Droomdekens.

Kom je ook op zaterdag 5 januari?

Tot ziens,
Marina en Helma

Index | Quiltshop On-Line | Facebook | Nieuws | Cursus programma | Routebeschrijving