Routebeschrijving

Openbaar vervoer:

Onze nieuwe winkel is bereikbaar per trein vanuit Utrecht CS, treinen richting Baarn of Amersfoort stoppen bijna allemaal op station Den Dolder. Vanuit de trein loopt u richting de Remia, de straat uit lopen totdat u in een haakse bocht komt, links is de Pleineslaan, het nummer is 32B, net na de eerste zijweg aan de rechterkant. Alles bij elkaar is niet meer lopen dan 600 meter!

Vanuit Amersfoort of Baarn gaat u richting Utrecht CS, verder hetzelfde lopen.

Routebeschrijving met auto:

Met de auto is het beste om de A28 te volgen (vanaf de A12 volgt u de route A27/A27 richting Amersfoort), afslag Den Dolder/Zeist. U gaat dan richting Den Dolder en steekt bij de MacDonalds de kruizing recht over. Dan bij het stoplicht rechtdoor, de rotonde rechtdoor en het volgende stoplight ook rechtdoor. Daarna krijgt u een spoorviaduct van beton waar u onderdoor rijdt, daarna is het de eerste weg linksaf, in de haakse bocht gaat u schuin rechtdoor. Na de eerste zijweg aan de rechterkant is het de eerste woning rechts.

Met de auto vanaf de oude winkel:

Vanaf de oude winkel gaat u bij de eerste rotonde (Oranje Nassaulaan) rechtsaf, u volgt deze weg totdat u Zeist uitrijdt, bij de stoplichten oversteken en dan bij de 3e rotonde rechtaf. U gaat bij de 2e stoplichten linksaf richting Den Dolder. Verder zoals de route met de auto, bij de MacDonalds rechtdoor. Dan bij het stoplicht rechtdoor, de rotonde rechtdoor en het volgende stoplight ook rechtdoor. Daarna krijgt u een spoorviaduct van beton waar u onderdoor rijdt, daarna is het de eerste weg linksaf, in de haakse bocht gaat u schuin rechtdoor. Na de eerste zijweg aan de rechterkant is het de eerste woning rechts.

Index | Quiltshop On-Line | Facebook | Nieuws | Cursus programma | Routebeschrijving